Rakkautta ilmassa

Processed with VSCOcam with c1 preset

Hei ystävät!

Olen pahoillani hiljaiselosta. Tuntuu, että elämässä on nyt ollut valtavan täyttä, eikä aivoissa ole ajatuksia, jotka riittäisivät täyttämään blogin. Ajatusvirrat ovat rullanneet ihan toisaalle.

Ei hätää, kaikki on paremmin kuin hyvin. Viime viikkoihin on vain mahtunut sukulaisia, ystäviä, juhlia, töitä ja tietysti se yksi hirmu iso juttu, nimittäin tuleva kirjani, jolla on jo nimikin: Mon Amour.  Yritän siinä selvittää näkemyksiäni ranskalaisesta parisuhteesta tavattuani lukuisia ranskalaisia pareja. Unet ovat vähissä.

Jos voisin, kirjoittaisin yöt. Mutta kuka sitten valvoisi puolestani päivät? Sitä en ole vielä ratkaissut.

Kyseessä ei siis ole mikään opas parisuhteeseen, vaan eräänlainen matka ranskalaiseen parisuhteeseen. Opus tai ei – uskoisin silti, että joissain kohdassa voisimme me suomalaiset jopa jotain oppiakin näiltä ikuisilta romantikoilta. Niin kuin hekin ehkä meiltä.

Mutta hetkinen – ovatko ranskalaiset oikeasti ikuisia romantikkoja? No, siitäkin voit lukea sitten lisää keväällä. Itse ainakin olen tämän prosessin aikana tajunnut valtavasti asioita omasta suhteestani ja perheestäni, jotka ehkä olisi pitänyt tajuta jo kauan sitten. Parempi kuitenkin myöhään kuin milloinkaan.

Tulevan kirjan kanteen ja sisältöön voit tutustua kustantamoni Atenan kevään kuvastosta. Hui! Jännittää tosi tosi paljon. Ja vielä on paljon työtä jäljellä…

Bisous!!

 

 

 

 

4 Comments

 1. Sara   •  

  Jee! Mahtavaa! En malta odottaa. Paljon onnea Helena!

  • Héléna   •     Author

   Kiitos Sara! Kuten sanonta kuuluu, lopussa kiitos seisoo (pyyhkii hikeä otsalta).

 2. Venla   •  

  Kylläpä sen sinun kirjaksi heti tunnistaa. Ja ihan mun värinen. Onpa hienoa, että taas päästään kirjaasi lukemaan. Onnea.

 3. Pingback: Aitoa ranskalaista rakkautta | Chez Héléna

Leave a Reply

Your email address will not be published.