Ihanan stressittömät lastenjuhlat

juhlaherkut

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Nordic Party Boxin kanssa

Lokakuussa meidän perheen elämä on oikeasti yhtä juhlaa: silloin vietetään molempien lasten synttärijuhlia! Minä rakastan juhlia, sillä mikäpä oikeasti sen parempaa kuin iloisella tuulella olevat ihmiset. Ei sitten mikään.

Korostan kuitenkin, että tykkään nimenomaan juhlimisesta, mutten niinkään juhlien valmistelemisesta. Oikeastaan kaiken, minkä voi näissä asioissa ulkoistaa, ulkoistan mieluusti.

Tyttären synttärijuhlat järjestettiinkin jo kodin ulkopuolella, synttäreihin erikoistuneessa lastenpuodissa, mikä meni hienosti. Pojan, 4-vuotiaan kuopuksen juhlat päätettiin kuitenkin järjestää vielä ihan kotona.

nordic party plan

Muttei stressiä siitäkään! Päätin saman tien ottaa yhteyttä Englannissa asuvaan Jeninaan, toiseen ulkosuomalaiseen äitiin, jonka muistin mainostaneen netissä erityisiä lasten synttärijuhlapaketteja. Nettisivuilta selvisi, että Jeninan Nordic Party Box pitää sisällään synttäreillä tarvittavat koristeet, astiat, ohjelman ja vielä kavereille annettavat läksiäispussukatkin. Minä en tässä kaupassa nähnyt kuin mahdollisuuksia.

Ja niinhän siinä kävi, että kun kaunis, valkoinen paketti tupsahti postista, olimme lasten kanssa häkeltyä innosta. Paketin sisuksethan olivat kuin pieni huvipuisto. Lisävirettä tunnelmaan toi juuri tuo yllätyksellisyys: on hirmu hauskaa, ettei kaikkea, edes omien juhliensa kulkua, tiedäkään ennakkoon.

poika koristelee

Poikani, nykyään toiselta nimeltään Ninjago, oli valinnut Jeninan yrityksen tarjonnasta Dinosaurus-teemapaketin. Tarkasti, paketin mukana tulleiden ohjeiden mukaan ryhdyimme sitten hommiin. Koristenauhat kiinni teipillä (oikeasti koristenauhat olisi pitänyt ohjeiden mukaan teipata seinään, mutta sovelsimme ohjeita verhoihin), sitten pallot puhallettiin paikoilleen, pyöriteltiin servetit kippoihin… ja jopas! Kyllä tuli komea – varsinkin komboon vielä lisättiin naapurin tekemä huikea Ninjago-kakku.

synttaripoyta

Ihan itse tein popcornit mikrossa.

Eteläranskalaiset vieraat eivät olleet uskoa silmiään ja minä röyhistelin. Voiko tosiaan tämmöistäkin järjestää? Kyllä vaan, näin meillä pohjolassa katsokaas. Välimerellisiin aikatauluihin tottuneet vieraat hihittelivät hieman hyväntahtoisesti Party Boxin tarjoamalle synttäriohjelmalle, johon oli kirjattu kymmenen minuutin tarkkuudella juhlien kulku.  Suomalaiset!

synttaribingo

Mutta viis siitä! Uskallan nimittäin väittää, että juuri tuo tarkan ohjelmansa takia juhlat kuitenkin olivat niinkin erinomaisesti onnistuneet. Parituntisen juhlan lapset raaputtivat aikana naamioita, pelasivat bingoa, kokosivat aarrekarttaa… ja tietysti riehuivat, mutteivät yhtään liikaa. Meillä kaikilla oli oikeasti hirmu mukavaa.

Jopa niin mukavaa, että yksi äiti nappasi Nordic Party Boxin nettiosoitteen ylös. Hänen lapsensa synttärit kun koittavat parin viikon päästä.

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Nordic Party Boxin kanssa

4 Comments

 1. Satu   •  

  Onpa mahtava idea! Ihanaa että on tällainen. Lähtee käyttöön helmikuussa, kun seuraavat lastensyndejärjestelyt ovat tiedossa…

  • Héléna   •     Author

   Suosittelen! Ihan mieletön idea.

 2. Terhi   •  

  Hyvä idea! Ja vau mikä Ninjago kakku 😳

  • Héléna   •     Author

   Mun naapurini on näissä kakkuhommissa todellinen ässä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.