Terveisiä Suomesta

Huomenta Suomi

Mitäs jos ottaisit aikaa itsellesi ja menisit hetkeksi Suomeen lepäämään?

Miehen idea kuulosti alkukeväällä tosi hyvältä. Olinhan ollut vähän väliä sairaana ja kuormittuneet työt rassasivat mieltä. Suomeen saunaan, äitin hoivaan ja ystävien ympäröimäksi

No, täällä sitä nyt ollaan. Älyttömän hauskaa on ollut, mutta lepolomasta tämä on kyllä kaukana.

Jo ensimmäinen päivä pohjoisessa alkoi nimittäin varhaisella herätyksellä Huomenta Suomeen, missä kävin jutustelemassa ulkosuomalaisesta äitiydestä yhdessä Piritta Hagmanin kanssa. Oli kivaa, vaikka ennakkoon jännitti tietty kauheasti ja unet olivat jääneet vähäisiksi. Mutta hei ei huolta – onneksi ennen esiintymistä pääsee maskeeraukseen.

17629800_1873016582911644_3194973775834900487_n

Huomenta Suomessa pääsin kyllä mammailun lisäksi kertomaan myös mahtavan uutisen, nimittäin sen, että Lillin ja minun podcast siirtyi Me Naisten sivuille. Voit katsoa koko telkkuhaastattelun täältä.

Näinpä vain sitten tuosta podcast-aiheestakin tehtiin eilen kiva pikkuinen haastattelu Me Naisten nettisivuille – sen taas voit lukea sen kokonaisuudessaan täältä. Ja niin – jatkossa kannattaa siis käydä kuuntelemassa meidän kahvihetkiämme täältä, toki uusimmista jaksoista saat aina tiedon myös aina Facebook-sivuiltamme.

nettipätkä

Ja huh, juuri kun ajattelin että kaikenlainen hölpöttäminen erinäköisten värkkien ääressä jo riittäisi, ajauduin kolmanteenkin haastatteluun, nimittäin Akateemisen kirjakaupan omille sivujen videohaastikseen. Maman finlandaisen pokkariversiohan tuli juuri ulos, mistä sitten lörpöttelin. Video tulee kuulemma julki ensi viikolla. Hih – tämmöistä tämä nykyään on, kirjamarkkinointi.

akateeminen

Töitä on siis painettu, mutta toisaalta nämä tällaiset työmatkoiksi muuttuneet lomareissut ovat myös aika ihania irtiottoja arjesta. Kun tapaamisten välissä oli hetki aikaa, minun ei esimerkiksi tarvinnut kiirehtiä hakemaan lapsia koulusta. Sen sijaan kiipesin helsinkiläisen Clarionin näköalabaariin lasilliselle kuohuvaa. Ja tietty avasin tämän uuden, blogikollegojen Satu Rämön ja Hanna Valtarin kirjan, jonka julkaisupäivää olen odottanut kuin kuuta nousevaa.

7 Comments

 1. Venla   •  

  Ihan huippua. Kaikenlaisia hienoja juttuja. Oot kyllä mun idoli, niin kuin kyllä nuo Satu ja Hannekin (heidän kirjaa luetaan täälläkin). Hieno juttu tuo Podcastien siirtyminen Me Naiset-sivulle. Ne on parhaita, oon kuunnellut monta juttua useampaankin kertaan. Viimeksi äsken Satun jakson.

  Sulla on siis ollut kaikin puolin mainio reissu. Toivottavasti tauditkin helpottaa.

  • Héléna   •     Author

   Voi kiitos Venla! Semmoista haipakkaa oli, että ehdin vasta nyt koneelle. Hauska reissu, mutta kiva olla taas kotona.

 2. Petra   •  

  Kuuntelin teidan haastattelun Huomenta Suomessa ja oli kylla niin mukavaa kuunneltavaa molempien aitien jutut. Mukavaa Suomen reissua!

  • Héléna   •     Author

   Mahtavaa! Kiitos Petra. Pirittan kokemuksia oli kiva kuulla.

 3. Anonymous   •  

  Näinkin jo Me Maiset lehden nettisivuilta, että teitä voi kuunnella nyt sieltä. Hieno homma. Onnea! Mukavaa ja rentouttavaa lomaa. Aika kiireiseltä tuo tähän mennessä kyllä kuulostaa.

 4. Anonymous   •  

  Sorry…nimimerkki jäi. SaaraBee

Leave a Reply

Your email address will not be published.