Matkani Zinedine Zidaniksi

zidane2

Tuossa se on, keittiön seinään ripustettu armoton lappu, todiste miehen ja minun kiivaasta kilpajuoksusta, joka haisee hieltä ja maistuu suussa vereltä.

Tilanne on 4-4.

zidane

Kyseessä on tietysti uudenvuodenaattona sopimamme kilpailu, jonka voittaa eniten vuoden 2016 aikana urheillut puolisko. Viivan saa puolen tunnin hikiliikuntakerrasta ja vähintään 100 kertaa on suorittettava. Välitilinpäätös tehdään jokaisen kvartaalin lopuksi.

Kuten huomaatte, keskelle tätä kullanarvoista paperia mies teippasi vaatimattomasti kuvasarjan Zinedine Zidanen urasta, Marseillessa syntyneen pienokaisen tiestä Cannesin pelikentille, Juventukseen, Ranskan joukkueen kapteeniksi ja lopulta Real Madridin valmentajaksi. Zidane on Ranskassa elämää suurempi mies, kasvanut urheillessa. Niin kuin tietysti mekin teemme tänä vuonna väännettyjen hikipisaroiden myötä. Zidane on todellista hölkkäpolkujen rakettiturbobensaa.

zidane3

Oma mies oli vielä aamulla johdossa, joten oli pakko laahautua tuuleen lenkille. Ohessa kuvamateriaalia todistusaineistoksi. Hiki tuli kauniissa maisemissa.

Joko olisi ripaus Zidanea nähtävissä?  Läähpuuh.

Oletteko te tehneet uudenvuodenlupauksia? 

8 Comments

 1. Päivi   •  

  Voi apua! Mä en käynyt juoksemassa koko viime vuonna varmaan edes neljää kertaa… Nyt sohvalla maatessa laiskasti suunnittelen, että josko tänä vuonna voisin joskus suoriutua salille, josta maksan vuosimaksua.

  Varsinaisia uudenvuodenlupauksia en ole harrastanut aikoihin, mutta nyt on kyllä selvästi jokin muutoksen tarve. Tänään pakotin miehen raahaaman kanssani olohuoneen huonekalut toiseen järjestykseen. Niin ja tietenkin aloitin blogin! Se on muuten sinun ansiotasi. Löysin blogisi joulun alla ja vietin sen parissa paljon aikaa joululomalla. Inspiroiduin kovasti tyylistäsi ja toteutuksestasi ja jo pitkään mielen päällä kutitellut ajatus bloggaamisesta sai siten kipinän.

  • Héléna   •     Author

   Minun ansiotani, että aloitit blogin! Ei ole totta Päivi. Kiitos kovasti, mieletön kunnia. Ryhdyn heti lukijaksesi. Minä olen muuten lopettanut nuo vuosimaksujumpat, jostain syystä en saa itseäni veivattua niihin ollenkaan. Tämä kilpajuoksu toimii hyvin.

 2. Mä en harrasta uudenvuoden lupauksia, koska yleensä ehdin unohtaa ne tammikuun aikana muutenkin. Jotain tavoitteita kuitenkin itselleni iskin, lähinnä näitä urheilullisia. Parille vuorelle kun saisi taas tänä kesänä kiivettyä niin olisin tyytyväinen!

  • Héléna   •     Author

   Vuoret on mielettömiä! Olenkin niitä käynyt kuikuilemassa jo sun blogissa. Pitää ensi reissulla kommentoida. Tämä minun uudenvuodenlupaukseni onkin tosi hyvä, koska sitä on vaikea unohtaa. Mies tuppaa olemaan aikalailla läsnä.

 3. Petra   •  

  Aivan ihana tuo teidan kilpailulappu ja kuvat siina 😀 Tsemppia ja kohti voittoa! En tehnyt uudenvuoden lupauksia, en ole kai koskaan tehnytkaan mutta hyötyliikuntaa aion jatkaa vanhaan malliin valittamatta liikenteesta, saasta ja huonoista jalkakaytavista :O

  • Héléna   •     Author

   Haha. Nyt kun sataa ja tuulee hemmetisti, Zidanikaan ei riitä kirittäjäksi.

 4. Elina   •  

  Parempi work-life balance eli lahden toista ajallaan ja ehdin kaymaan salilla muutamana paivana. Kaksi viikkoa toita takana ja hyvin on mennyt.

  • Héléna   •     Author

   Kuulostaa erinomaiselta Elina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.