Mistä tunnet sä ystävän?

kaverit1

Onko hei vähän ihanaa olla kotona! Parasta on, että sillä aikaa kun me olimme poissa, on talossa tehty remonttia. Nyt minulla on oikea työhuone, josta kerron heti sen sisustettuani vähän enemmän.

Meidän lomamme oli kyllä mieletön. Ja mikä parasta, tapasimme matkalla yllättäen myös ystävämme Kalifornian ajoilta. Espanjassa sattumoisin sukuloimassa olleet ystävämme olivat lukeneet  blogipostaukseni ja ottivat yhteyttä.

– Mitä ihmettä, oletteko Portugalissa? Me tullaan moikkaamaan!

Nämä rakkaat ihmiset (suomalaisia hekin) olivat meidän naapureitamme aikoinaan Santa Monicassa. Silloin reilun vuoden ikäiset lapset leikkivät yhdessä useamman kerran viikossa. Miehet kävivät surffaamassa. Me naiset hengattiin muuten vain.  Ja sitten, kun elämä otti suunnan kohti Ranskaa, jäivät he sinne. Niin kuin moni muukin ystävä ja tuttu. Heitä mietin usein.

Kun he sitten perjantaina ilmestyivät lomakotimme portille, tuntui kuin erossa ei koskaan oltaisi oltukaan. Siellä he olivat, tutut hymyilevät kasvot ja lämpimät halaukset. Lapset (kuvassa) leikkivät kuten ennenkin. Ja molempien perheet pääsivät myös tutustumaan uusiin pikkuisiin tulokkaisiin.

Mistä tunnet sä ystävän? Siinä vappukuoharin ääressä, ystävän kupeessa päässä soi tämä Arja Saijonmaan laulu. Vaikka elämä kuljettaa, ystävät pysyvät. Kiitos elämälle näistäkin ihmisistä.

1 Comment

  1. Pingback: Onnellisten matkakevät / Travel Thursday Instagram | Chez Héléna

Leave a Reply

Your email address will not be published.