Mougins, romanttisen herkkusuun paratiisi

Mougins9

Etelä-Ranskassa on mieletön määrä kauniita, romanttisen sokkeloisia kyliä ja kaupunkeja kivenheiton päässä toisistaan. Kadut on päällystetty mukulakivillä, kujia koristavat eleettömän suloiset putiikit sekä kotien värikkäät ikkunaluukut. Tunnelmaa luovat myös ravintoloista kantautuva puheensorina ja silloin tällöin soivat kirkonkellot. Meidän perhe onkin jo ottanut tavaksi vierailla joka viikonloppu jossain näistä kylistä.

Viime sunnuntaina juhlistimme anopin 70-vuotisjuhlia Mouginsin vanhassa kylässä (Vieux village de Mougins), joka on kuulu hyvästä ruuastaan ja taiteilijoistaan.  Mougins sijaitsee noin vartin ajomatkan päässä Cannesista.   mougins8 mougins7 mougins6 mougins5 mougins4 mougins3 mougins2 mougins1

1 Comment

  1. Pingback: Kuin Kotona Söisi – Erilainen Ravintolavinkki Etelä-Ranskasta | Chez Héléna

Leave a Reply

Your email address will not be published.